VR

Analisis masalah kualitas umum ing proyek tembok tirai aluminium | HLCALUMINIUM

1. Discoloration lan decoloration saka panel komposit aluminium: 

Perubahan warna lan dekolorisasi panel komposit aluminium utamane disebabake dening pilihan panel sing ora bener. Panel komposit aluminium dipérang dadi panel njero ruangan lan panel ruangan, lan lapisan permukaan rong jinis panel kasebut beda-beda, sing nemtokake aplikasi kanggo macem-macem kesempatan. Lumahing panel sing digunakake ing jero ruangan umume disemprotake karo lapisan resin, sing ora bisa adaptasi karo lingkungan alam sing atos ing njaba, lan yen digunakake ing njaba ruangan, kanthi alami bakal nyepetake proses penuaan lan nyebabake fenomena discoloration lan decolorization. Lapisan lumahing panel komposit aluminium ruangan umume dipilih kanggo anti-tuwa, kemampuan anti-UV saka lapisan resin fluorocarbon, rega piring iki larang. Sawetara unit construction ngapusi pemilik kanggo nggunakake piring njero ruangan minangka piring fluorocarbon kualitas anti-tuwa lan anti-karat kanggo remet bathi khayal, saéngga nyebabake discoloration serius lan decoloration saka piring aluminium digunakake ing project.



2. Mbukak lan peeling saka panel komposit aluminium:

Panel komposit aluminium mbukak lan tiba, utamane amarga pilihan adesif sing ora bener. Minangka adhesive becik kanggo project panel komposit aluminium ruangan, adhesive silikon wis kahanan unik lan unggul. Sadurunge, adhesive silikon China utamané gumantung ing impor, rega akeh wong deterred, mung sing bangunan dhuwur-munggah ing project tembok langsir larang kanggo wani takon. Saiki, Zhengzhou, Guangdong, Hangzhou lan papan liyane ing China wis nggawe macem-macem merek karet silikon, sing nyebabake penurunan rega. Saiki, nalika tuku panel komposit aluminium, salesman bakal menehi rekomendasi jinis adesif cepet garing khusus. Lem iki bisa digunakake ing jero ruangan, digunakake ing vagaries iklim ruangan, bakal ana piring lem sing mbukak, lem fenomena kasebut.



3. Deformasi lan bulging ing permukaan panel komposit aluminium:

Penyebab deformasi lan drum ing permukaan panel komposit aluminium akeh. Sadurunge ing construction, iki jenis masalah kualitas, kita wis panginten sing kualitas piring dhewe; mengko, sawise kita fokus ing analisis mung kanggo nemokake sing masalah utama ing piring komposit aluminium paste ing piring werna suket, ngiring dening kualitas piring komposit aluminium dhewe. Dealers asring nyedhiyani kita karo proses construction saka panel komposit aluminium, materi dhasar dianjurake utamané Papan Kapadhetan dhuwur, Papan woodworking lan ing. Nyatane, materi iki digunakake ing njaba ruangan, urip layanan banget rapuh, sawise angin, srengenge, udan, mesthi bakal ngasilake deformasi. Wiwit bahan suket-werna deformed, banjur minangka lapisan lumahing panel komposit aluminium sing ora ana alesan kanggo deformasi? Bisa dideleng yen bahan dasar ruangan sing becik kudu sawise baja sudut perawatan anti karat, pipa baja persegi sing diikat menyang balung luwih apik. Yen kahanan ngidini, panggunaan profil aluminium minangka kerangka luwih becik.

Iki jenis bahan logam digawe saka balung, biaya ora luwih dhuwur tinimbang keel kayu, Papan Kapadhetan dhuwur, tenan bisa njamin kualitas project.



4. Panel plastik aluminium lim jahitan rapi:

Nalika panel komposit aluminium dihias ing permukaan bangunan, umume ana longkangan kanthi jembar tartamtu ing antarane panel kasebut. Kanggo kabutuhan estetis, umume kudu ngisi celah kasebut kanthi sealant ireng. Kanggo ngirit wektu, sawetara konstruktor ora nggunakake tape kertas kanggo mesthekake neatness lan aturan gluing, nanging nggunakake film protèktif ing lumahing panel komposit aluminium minangka sulih. Minangka panel komposit aluminium Cut, film protèktif bakal gawé derajat beda saka kahanan tearing, supaya digunakake minangka sulih kanggo tape protèktif, iku mokal kanggo ngresiki munggah lapisan lim rapi lan tidily. 




Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa