VR

Prakara sing kudu digatekake babagan panggunaan panel komposit aluminium


(1) Panel komposit aluminium kudu disimpen utawa dipasang ing papan sing garing lan berventilasi kanthi cara sing tepat, supaya ora nglumpukake banyu lan suhu sekitar ora luwih saka 70 ℃. Aja instalasi ing lingkungan abnormal, kayata kumelun, bledug, wedhi, radiation, gas mbebayani lan lingkungan kimia.


(2) Papan komposit aluminium kudu disimpen kanthi rata nalika ngangkut utawa nyimpen. Nalika nangani, Papan kudu diangkat munggah ing kabeh 4 sisih bebarengan, aja seret ing sisih siji supaya scratching lumahing.


(3) Nalika nggunakake slotting machine utawa mesin gong slotting, kudu nggunakake sirah babak utawa ≥ 90. V-jinis flat sirah weruh agul-agul utawa panggilingan slotting piso, kudu ninggalake 0.2-0.3mm nglukis Papan inti plastik bebarengan karo pinggiran mlengkung panel, supaya nambah kekuatan lan kateguhan lan nyegah hidrogenasi aluminium. Bend sudhut banget tajem utawa Cut lan natoni panel aluminium utawa ninggalake plastik banget nglukis bakal nimbulaké panel aluminium kanggo break utawa Paint bledosan nalika mlengkung pinggiran.


(4) Bend pinggiran karo malah pasukan, sapisan kawangun, ora bola-bali bend, digunakake bakal nggawe fraktur panel aluminium.


(5) Kanggo njaga flatness saka panel komposit aluminium lan nambah resistance angin, panel komposit aluminium kudu diantrekake karo balung lan glued ing panel sawise mlengkung pinggiran.


(6) Kanggo dekorasi lumahing sudhut mlengkung, sampeyan kudu nggunakake peralatan mlengkung kanggo mlengkung panel komposit aluminium, alon-alon meksa, supaya Papan mboko sithik tekan lumahing dikarepake, ora langkah ing panggonan. Radius mlengkung kudu luwih saka 30 cm. 

(7) Pasang panel komposit aluminium ing bidang sing padha miturut arah proses sing padha. Yen ora, bisa nyebabake bedane warna ing perspektif.


(8) Film protèktif kudu ambruk ing 45 dina sawise instalasi panel komposit aluminium, yen ora, film protèktif bakal tuwa amarga cahya long-term kanggo srengenge. Nalika nyuwek film kasebut, bisa nyebabake fenomena ilang lem.


(9) Panel tembok interior kudu digunakake ing jero ruangan lan ora dipasang ing njaba kanggo njamin urip layanan.



Yen lumahing Papan wis ono racune sak construction utawa nggunakake, nggunakake deterjen netral utawa alkohol kanggo ngresiki alon-alon, supaya nggunakake asam kuwat, reresik deterjen alkalin kuwat.


Informasi dhasar
  • Taun ngadeg
    --
  • Tipe Bisnis
    --
  • Negara / Wilayah
    --
  • Industri Utama
    --
  • Produk utama
    --
  • Wong sing sah
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai output taunan
    --
  • Pasar Ekspor
    --
  • Pelanggan Makarya
    --
Chat with Us

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa