Warta
VR

Analisis masalah kualitas umum dina proyék témbok curtain aluminium | HLCALUMINIUM

1. Discoloration na decoloration of panels komposit aluminium: 

The discoloration na decolorization of panels komposit aluminium utamana disababkeun ku Pilihan bener tina panels. Panel komposit aluminium dibagi kana panél jero ruangan sareng panél luar, sareng palapis permukaan dua jinis panél béda-béda, anu nangtukeun aplikasina dina waktos anu béda. Beungeut panél anu dianggo di jero ruangan umumna disemprot ku palapis résin, anu henteu tiasa adaptasi sareng lingkungan alam anu parah di luar, sareng upami dianggo di luar, éta sacara alami bakal ngagancangkeun prosés sepuh sareng nyababkeun fenomena discoloration sareng decolorization. Palapis permukaan panel komposit aluminium outdoor umumna dipilih pikeun anti sepuh, pangabisa anti UV palapis résin fluorocarbon, harga piring ieu mahal. Sababaraha unit konstruksi nipu nu boga ngagunakeun piring indoor salaku anti sepuh tur anti korosi kualitas plat fluorocarbon mun squeeze kauntungan wajar, sahingga ngabalukarkeun discoloration serius tur decoloration tina plat aluminium dipaké dina proyék éta.



2. Buka sareng peeling tina panel komposit aluminium:

Panel komposit aluminium kabuka sareng ragrag, utamina kusabab pamilihan napel anu teu leres. Salaku napel idéal pikeun proyék panel komposit aluminium outdoor, napel silicone boga kaayaan unik tur unggul. Saméméhna, napel silicone Cina urang utamana gumantung kana impor, harga loba jalma deterred, ngan maranéhanana wangunan luhur-naékna dina proyék curtain témbok mahal wani ménta. Ayeuna, Zhengzhou Cina, Guangdong, Hangzhou sareng tempat-tempat sanés parantos ngahasilkeun merek karét silikon anu béda-béda, nyababkeun turunna harga. Ayeuna, dina meuli panels komposit aluminium, salesman bakal nyarankeun jenis napel gancang-drying husus. lem Ieu bisa dipaké di jero rohangan, dipaké dina vagaries iklim outdoor, bakal aya pelat lem kabuka, lem kaluar fenomena.



3. Deformasi sareng bulging dina permukaan panel komposit aluminium:

Nyababkeun deformasi sareng kendang dina permukaan panel komposit aluminium seueur. Saméméhna dina konstruksi, jenis ieu masalah kualitas, urang kungsi ngira yén kualitas piring sorangan; engké, sanggeus urang difokuskeun analisis ngan pikeun manggihan yén masalah utama dina némpelkeun pelat komposit aluminium dina piring jukut-akar, dituturkeun ku kualitas pelat komposit aluminium sorangan. Dealers mindeng nyadiakeun kami jeung prosés konstruksi panel komposit aluminium, bahan dasar dianjurkeun utamana dewan dénsitas tinggi, dewan woodworking jeung saterusna. Kanyataanna, jenis ieu bahan dina pamakéan outdoor, hirup layanan na pisan rapuh, sanggeus angin, panonpoé, hujan, pasti bakal ngahasilkeun deformasi. Kusabab bahan jukut-akar anu cacad, lajeng salaku lapisan permukaan aluminium komposit panel nu euweuh alesan pikeun deformasi? Ieu bisa ditempo yén bahan dasar outdoor idéal kedah sanggeus baja sudut perlakuan karat-buktina, pipe baja pasagi knotted kana rorongkong téh hadé. Upami kaayaan ngamungkinkeun, panggunaan profil aluminium salaku kerangka langkung idéal.

jenis ieu bahan logam dijieunna tina rorongkong, ongkos na teu leuwih luhur batan keel kai, dewan dénsitas tinggi, bener bisa mastikeun kualitas proyek.



4. Aluminium panel plastik lem jahitan rapih:

Nalika panels komposit aluminium dihias dina beungeut wangunan, umumna aya gap tina lebar tangtu antara panels. Demi kaperluan éstétis, umumna kudu ngeusian lolongkrang ku sealant hideung. Pikeun ngahemat waktos, sababaraha konstruktor henteu nganggo pita kertas pikeun mastikeun karapihan sareng aturan gluing, tapi nganggo pilem pelindung dina permukaan panel komposit aluminium salaku pengganti. Nalika panel komposit aluminium dipotong, pilem pelindung bakal ngahasilkeun tingkat kaayaan anu béda-béda, ku kituna dianggo salaku gaganti pita pelindung, mustahil pikeun ngabersihan kelim lem sacara rapih sareng rapih. 




Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese