Warta
VR

Hal-hal anu kedah diperhatoskeun pikeun panggunaan panel komposit aluminium


(1) Panel komposit aluminium kudu disimpen atawa dipasang dina tempat garing sarta ventilated dina cara ditangtoskeun, Ngahindarkeun akumulasi cai jeung hawa ambient teu kudu leuwih luhur ti 70 ℃. Hindarkeun pamasangan di lingkungan abnormal, sapertos haseup, lebu, keusik, radiasi, gas ngabahayakeun sareng lingkungan kimia.


(2) Papan komposit aluminium kedah disimpen datar nalika ngangkut atanapi nyimpen. Nalika nanganan, papan kedah diangkat dina sadaya 4 sisi dina waktos anu sami, ulah sered dina hiji sisi pikeun ngahindarkeun permukaanna.


(3) Lamun maké slotting mesin atawa mesin gong slotting, kudu make sirah buleud atawa ≥ 90. V-tipe datar sirah nempo sabeulah atawa panggilingan slotting péso, kudu ninggalkeun 0.2-0.3mm kandel dewan inti palastik bareng jeung ujung bending panel, guna ningkatkeun kakuatan sareng kateguhan sareng nyegah hidrogénasi aluminium. Ngabengkokkeun sudut teuing sharply atawa motong sarta menyakiti panel aluminium atawa ninggalkeun palastik teuing kandel bakal ngabalukarkeun panel aluminium megatkeun atawa cet burst nalika bending ujung.


(4) Ngabengkokkeun ujung kalawan gaya malah, sakali kabentuk, ulah sababaraha kali ngabengkokkeun, disebutkeun eta bakal nyieun narekahan panel aluminium.


(5) Dina raraga ngajaga flatness tina panel komposit aluminium sarta ngaronjatkeun daya tahan angin na, panel komposit aluminium perlu dijejeran ku rorongkong sarta glued kana panel sanggeus bending tepi.


(6) Pikeun hiasan permukaan melengkung, Anjeun kudu make alat bending ka ngabengkokkeun panel komposit aluminium, lalaunan maksakeun, supaya dewan laun ngahontal permukaan nu dipikahoyong, ulah lengkah dina tempat. Radius bending kedah langkung ageung ti 30cm. 

(7) Pasang panel komposit aluminium dina pesawat anu sami dumasar kana arah prosés anu sami. Upami teu kitu, éta tiasa nyababkeun bédana warna dina sudut pandang.


(8) Film pelindung kudu torn off dina 45 poé sanggeus pamasangan panel komposit aluminium, disebutkeun, film pelindung bakal sepuh alatan paparan jangka panjang panonpoé. Nalika tearing film, éta bisa ngabalukarkeun fenomena leungitna lem.


(9) Panel témbok interior kedah dianggo di jero ruangan sareng henteu kedah dipasang di luar pikeun mastikeun umur jasana.



Lamun beungeut dewan ieu kacemar salila pangwangunan atawa pamakéan, make detergent nétral atawa alkohol gently bersih, ulah ngagunakeun asam kuat, detergent basa kuat beberesih.


Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --
Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese