loading
BLOG KAMI

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna seueur ékspor ka 200 nagara.

HLCALUMINIUM Aluminium komposit Panels suppliers

APLIKASI PRODUK KAMI

Naha anjeun nuju ngerjakeun proyék pikeun ngahias kandang gedong atanapi interior anjeun, hayu HLCALUMINIUM ngabantosan anjeun milarian bahan wangunan anu cocog. 


Aluminium Composite Sheet (Panel ACP)

Pabrikan panel komposit aluminium HLCALUMINIUM ngahasilkeun sababaraha jinis bahan wangunan aluminium kalayan jasa anu disesuaikan.

Jenis lembar acp di suppliers panel komposit aluminium Henglicai kaasup palapis PVDF, palapis PE, inti PE, inti unbroken, Fireproof A2 jeung B1.

Salian ti éta, kami ngahasilkeun panel aluminium fluorocarbon, panel honeycomb aluminium, siling aluminium, plat pesawat inti aluminium tilu diménsi sareng

produk aluminium séjén. Salaku conto, signage panel komposit aluminium disambut ku para nasabah. Mangga Cokot Tanda kutip tina Henglicai acp harga lembar.

  • <p>Pilihan 1st coat</p>

    Pilihan 1st coat

    Warna top costing

  • <p>Pilihan 2nd coat<br></p>

    Pilihan 2nd coat

    Flase Primer + Warna luhur biaya

  • <p>Pilihan 3rd coat<br></p>

    Pilihan 3rd coat

    Flase Primer + Warna Top Coating + Top Clear Coating

  • <p>Pilihan 4 jas</p>

    Pilihan 4 jas

    Flase primer + lapisan pamisahan + lapisan luhur warna + luhur 

TAROS KAMI

HUBUNGI

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.

Chat with Us

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese