DIAJAR DEUI
  • <div style="line-height:1.3;"><span style="font-size:80px;"><strong>Anjeun bisa dipercaya <br />batur sapagawean </strong></span></div>
NEW produk

Aluminium wangunan Bahan

HLCALUMINIUM aluminium panels komposit pabrik ngahasilkeun rupa-rupa bahan wangunan aluminium kalayan layanan ngaropéa.

Urang rancang panels komposit aluminium (kaasup palapis PVDF, palapis pe, inti pe, inti unbroken, Fireproof A2 na B1 ACP) fluorocarbon

panel aluminium, panel sayang madu aluminium, siling aluminium, tilu diménsi plat pesawat core aluminium jeung produk aluminium lianna.

HLCALUMINIUM Aluminium komposit Panels suppliers

Kami aplikasi produk

Naha nu nuju dipake dina proyék pikeun ngahias enclosures wangunan anjeun atanapi interior, hayu HLCALUMINIUM pitulung Anjeun angka wangunan kaluar bahan merenah. 

  • bahan wangunan kustomisasi
    bahan wangunan kustomisasi
    Urang baris nyadiakeun solusi bahan bébas pikeun layanan tata Anjeun sakabéh jeung nyarankeun dina produk nu paling merenah keur anjeun nurutkeun skéma rékayasa proyék Anjeun.
  • kustomisasi produk
    kustomisasi produk
    Urang nyadiakeun maneh ku rentang pinuh ku jasa nyieun husus kaasup inti, perlakuan permukaan, ukuranana, ketebalan, wangun, sarta Kartu warna.
  • kustomisasi bahan Industrial
    kustomisasi bahan Industrial
    jasa nyieun husus pikeun usaha anu panels mesin pabrik mahjong, TV deui panels, panels LCD deui, cahaya, buleud lampu, seuneu panels hydrant, panels eunteung deui, papan gambar, jsb
BLOG KAMI

BÉRITA PALING ÉNGGAL

Éta kabéh dijieun nurutkeun standar internasional strictest. produk urang geus narima ni'mat ti duanana pasar domestik jeung luar nagri.
Aranjeunna ayeuna loba ékspor ka 200 nagara.

TAROS KAMI

HUBUNGI

Upami anjeun gaduh patarosan ngeunaan produk atanapi jasa kami, mangga ngahubungi tim layanan palanggan.

Chat
Now
Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese