Çfarë është paneli i huallit të aluminit_

2023/03/02

HLCALUMINIProdhuesit e paneleve të përbërë nga alumini

Autori?: HLCALUMINUM?–?Prodhuesit dhe furnizuesit e paneleve të përbërë nga alumini

Panelet me huall alumini-alumini janë të përshtatshme për ndërtesa civile, dekorim automjetesh dhe anijesh, etj. Është aplikimi i materialeve të aviacionit dhe hapësirës ajrore në fushën e ndërtimit civil. I gjithë procesi i përpunimit përfundon në një fabrikë moderne, duke përdorur teknologjinë e formimit me shtypje të nxehtë, për shkak të vlerës së lartë të përçueshmërisë së nxehtësisë midis lëkurës së aluminit dhe huallit, zgjerimi termik dhe tkurrja e lëkurave të brendshme dhe të jashtme të aluminit sinkronizohen; vrima të vogla në lëkurën e aluminit të huallit, në mënyrë që gazi në tabelë të mund të rrjedhë lirshëm; sistemi i shtrëngimit të montimit me rrëshqitje zgjerohet dhe tkurret pa shkaktuar deformim strukturor.

Paneli përdor kryesisht pllakë alumini me aliazh 3003H24 ose pllakë alumini me aliazh 5052AH14 me mangan të lartë si material bazë.Për sa i përket pastërtisë, është më i fortë se PVDF, trashësia e pllakës së poshtme është 0.6~1.0mm dhe totali trashësia është 25 mm. Materiali i bërthamës është një bërthamë huall mjalti gjashtëkëndor prej alumini 3003, trashësia e fletës së aluminit është 0,04~0,06mm dhe gjatësia anësore është 5~6mm. Skajet lidhen fort së bashku. I gjithë procesi i përpunimit përfundon në një fabrikë moderne, duke përdorur teknologjinë e formimit me shtypje të nxehtë, për shkak të vlerës së lartë të përçueshmërisë së nxehtësisë midis lëkurës së aluminit dhe huallit, zgjerimi termik dhe tkurrja e lëkurave të brendshme dhe të jashtme të aluminit sinkronizohen; vrima të vogla në lëkurën e aluminit të huallit, në mënyrë që gazi në dërrasë të mund të rrjedhë lirshëm; sistemi i shtrëngimit të instalimit të rrëshqitshëm nuk do të shkaktojë deformim strukturor gjatë zgjerimit dhe tkurrjes termike, kështu që mund të sigurojë rrafshueshmëri jashtëzakonisht të lartë. Ngjitës: dy komponentësh Ngjitës poliuretani për shërim në temperaturë të lartë, i kaluar përmes pajisjes automatike të prodhimit të kompozitit të paneleve të huallit të aluminit. Përzihet nën presion të lartë dhe temperaturë të lartë, gjë që kapërcen problemin e brishtësisë së shtresës së lidhjes së paneleve të huallit të aluminit në të kaluarën.

Shtresa e brendshme është një huall mjalti i veçantë gjashtëkëndor alumini, i cili përbëhet nga aliazh alumini me fortësi H19, i cili vepron si një pllakë bërthamore e ngjitur në strukturën sanduiç dhe mban presion në drejtimin tangjencial. Këto huall mjalti të dendura të ndërlidhura janë si shumë trarë të vegjël I, të cilët mund të shpërndajnë presionin nga drejtimi i panelit, ta bëjnë panelin të stresohet në mënyrë të barabartë dhe të sigurojnë që paneli të ruajë ende një shkallë të lartë rrafshimi në një zonë të madhe. Instaloni në të dy anët gjatë instalimit pa dëmtime mekanike.

Sistemi i shtrëngimit rrëshqitës lejon zgjerimin dhe tkurrjen termike, dhe shtrëngimi kundër rrëshqitjes në fund të tabelës do të kontrollojë drejtimin e zgjerimit të tabelës. Sistemi i bashkimit të fshehtë të ngjitësit 25 mm është i bukur dhe ka një funksion vetë-pastrues. Pas prodhimit të panelit të huallit të aluminit të tipit kuti, panelet e brendshme dhe të jashtme dhe struktura e mjaltit formojnë një tërësi. Përveç kësaj, huall i zbrazët gjithashtu mund të zvogëloni zgjerimin termik të trupit të panelit. Për shkak se materiali i huallit ka veti të shkëlqyera si rezistenca ndaj presionit të lartë të erës, thithja e goditjeve, izolimi i zërit, ruajtja e nxehtësisë, vonesa ndaj flakës dhe forca e lartë specifike.

Është përdorur në fusha të ndryshme civile në vendet e huaja në vitet 1960 dhe është zhvilluar me shpejtësi. Teknologjia celulare e vendit tim është aplikuar vetëm në fusha të ndryshme të industrisë civile. Muri i perdes së panelit të huallit prej alumini është përdorur gjerësisht në dekorimin e mureve të jashtme të ndërtesave të larta për shkak të peshës së tij të lehtë, forcës së lartë, ngurtësisë së lartë dhe shumë përparësive të tjera. Trashësia totale është 15 mm, dhe paneli i huallit prej alumini-alumini me trashësi 1,0 mm është vetëm 6 kg/㎡.

Pesha e panelit të huallit të aluminit me të njëjtën ngurtësi është vetëm 1/5 e rimesos së aluminit dhe 1/10 e pllakës së çelikut. Bërthama e ndërlidhur e huallit të aluminit është si trarët e panumërt I. Shtresa bërthamore shpërndahet dhe fiksohet në e gjithë sipërfaqja e panelit, duke e bërë panelin Është më i qëndrueshëm, dhe performanca e tij e rezistencës ndaj presionit të erës është shumë më e lartë se ajo e paneleve të përbëra prej alumini dhe fasetave të aluminit, dhe nuk është e lehtë të deformohet dhe ka rrafshueshmëri të mirë, edhe nëse madhësia e rrjetit të aluminit panelet e huallit të mjaltit janë të mëdha. Ai gjithashtu mund të arrijë rrafshueshmëri jashtëzakonisht të lartë dhe është materiali i lehtë i preferuar për industrinë e ndërtimit. Qendra e veçorisë është një huall mjalti gjashtëkëndor alumini me një densitet të ulët (rreth 3 deri në 7 kg për metër katror), që është 1/5 e peshës së drurit me të njëjtën trashësi dhe sipërfaqe, 1/6 e xhamit dhe 1 /7 prej alumini, Ul shumë ngarkesën dhe koston e ndërtesës, sepse shtresa e brendshme përmban shumë ajër, mund të jetë rezistente ndaj zërit (izolimi i zërit nga ajri mund të arrijë 30dB), izolues termik (rezistenca termike mund të arrijë 0,02(㎡·K /W)), nuk ka substanca të djegshme dhe niveli i mbrojtjes nga zjarri mund të arrijë B1, i papërshkueshëm nga uji, i papërshkueshëm nga lagështia, pa lëshim të dëmshëm gazi, forcë specifike e lartë për njësi masë, ngurtësi e lartë specifike (ngurtësia strukturore është 1.7 herë më e lartë se ajo e llojit të brinjëve ), jo e lehtë për t'u deformuar, kapërcen plotësisht deformimin e paneleve të tjera dekorative kur sipërfaqja e vetme është e madhe, e mesme Disavantazhet si ulja janë të lehta për t'u përpunuar dhe aplikuar dhe mund të priten dhe palosen sipas dëshirës Veshja me fluorokarbon në sipërfaqe mund të sigurojë jetëgjatësinë e produktit më shumë se 30 vjet Sipërfaqja e panelit të huallit alumini-alumini ka rrafshueshmëri jashtëzakonisht të lartë dhe performancë të mirë sizmike, e cila është vetëm tetë herë graviteti specifik i murit të perdes së qelqit. Një e pesta; standardi i trashë 22 mm pjesët mund të arrijnë më shumë se 700 kg forcë kur ato thjesht mbështeten në 1 metër dhe devijimi është 10 mm.

Pasi sipërfaqja është trajtuar me rrëshirë fluorokarbone me rezistencë të fortë ndaj korrozionit, ajo mund të përdoret gjerësisht në dekorimin e mureve të perdes, çatisë, tabelave të mëdha të fasadave dhe mureve të brendshme të ndërtesave. Paneli i përparmë prej alumini i panelit të huallit prej alumini-alumini miraton bojë pjekjeje me fluorokarbon PVDF që plotëson standardin e cilësisë së E.C.C.A., dhe ndahet në ngjyrë të zakonshme dhe ngjyrë metalike. Prandaj, sipërfaqja gjithashtu ka rezistencë të shkëlqyer ndaj motit.

Inovacioni i ndjekjes së produkteve natyrore shpesh imiton strukturën dhe formën e natyrës, dhe shpikjet dhe krijimet e njeriut janë të gjitha të frymëzuara nga natyra dhe përshtaten me kërkesat e natyrës. Panelet e huallit të aluminit janë përdorur gjerësisht në dekorimin e mureve të jashtme të ndërtesave për shkak të peshës së tyre të lehtë, forcës së lartë dhe shumë përparësive të tjera. Pesha e panelit sanduiç me huall mjalti me të njëjtën ngurtësi është vetëm 1/5 e pllakës së aluminit dhe 1/10 e pllakës së çelikut.

Trashësia totale është 15 mm, paneli është 1,0 mm, pllaka e poshtme është panel alumini prej 0,8 mm dhe pesha është vetëm 6 kg/metër katror. Bërthama e ndërlidhur me huall mjalti është si trarët e panumërt I. Shtresa bërthamore shpërndahet dhe fiksohet në të gjithë sipërfaqen e panelit, e cila nuk është e lehtë të gjenerohet prerje, duke e bërë panelin më të qëndrueshëm, më rezistent ndaj përkuljes dhe ngjeshjes dhe rezistencën e tij ndaj presionit të erës është shumë më e lartë se ajo e plastikës së aluminit.dërrasë dhe rimeso alumini dhe nuk është e lehtë për t'u deformuar dhe ka një rrafshim të mirë.Edhe nëse madhësia e panelit të huallit të aluminit është e madhe, mund të arrijë gjithashtu një rrafshueshmëri jashtëzakonisht të lartë. Sepse bërthama e huallit në panelin kompozit të huallit të mjaltit është i ndarë në shumë qeliza të mbyllura, Rrjedha e ajrit është e bllokuar dhe valët e nxehtësisë dhe zërit pengohen shumë, prandaj ka efektet e izolimit të nxehtësisë, ruajtjes së nxehtësisë dhe izolimit të zërit. Burimi i zërit prej 100-3200 HZ mund të arrijë 20 ~ 30 dB, dhe përçueshmëria termike është 0,104-0,130 W/M.K. Prandaj, kapaciteti i thithjes së energjisë së panelit të huallit alumini-alumini është 150-3500 KJ/M², që është një kursim ideal i energjisë material.

Në rast shiu të dendur, zhurma është veçanërisht e madhe kur pikat e shiut godasin sipërfaqen e rimesove prej alumini ose panelit prej alumini-plastik dhe paneli i huallit të aluminit e shmang këtë situatë. Panelet me huall mjalti alumini-alumini në përgjithësi përdorin panele alumini të veshura me rrotull me fluorokarbon si panele. Pika më e rëndësishme e pllakës së aluminit të veshjes së rrotullës me fluorokarbon është se ajo adopton një proces të vazhdueshëm të veshjes me rrotull. Veshja e pllakës së aluminit përfundon në të njëjtën kohë, duke siguruar që produkti të mos ketë dallime ngjyrash, nivelim të mirë të veshjes dhe cilësi të besueshme.

Në të njëjtën kohë, ai mund të mbajë muret e jashtme të ndërtesave me ngjyra të ndezura për një kohë të gjatë. Pas ekspozimit afatgjatë ndaj diellit dhe shiut ose ndotjes së gazit nga mbetjet industriale, është e qartë se pllaka e veshur me rrotull është më e pastër dhe më e ndritshme se pllaka e spërkatur dhe ka ngjitje të mirë dhe rezistencë ndaj motit. Është një material i klasit të parë i njohur nga arkitektët e botës. Përdor (1) Ndërtimi i paneleve me perde (2) Inxhinieri dekorimi i brendshëm (3) Billborde (4) Ndërtimi i anijeve (5) Industria e prodhimit të aviacionit (6) Ndarjet e brendshme dhe stendat e ekspozimit të produkteve (7) Automjetet e transportit komercial dhe kamionët me kontejnerë Trupi i makinës ( 8) Autobusët, trenat, metrotë dhe automjetet tranzit hekurudhor (9) Për industrinë moderne të mobiljeve me kërkesa strikte për mbrojtjen e mjedisit, përdorimi i paneleve të huallit të aluminit si materiale për përpunimin e mobiljeve është një zgjedhje e mirë në shekullin e ri. Përzgjedhja e materialit, plotësisht jo toksik cilësia e gjelbër, i lejon prodhuesit e mobiljeve të reduktojnë procedurat e panevojshme të mbrojtjes mjedisore gjatë përpunimit të mobiljeve; përveç kësaj, panelet me huall alumini-alumini mund të diversifikohen si druri i ngurtë, panele alumini, pllaka gipsi dhe materiale mermeri natyral. Mund të bëhet në huall alumini panele, dhe zgjedhja e materialit është e përshtatshme.

(10) Ndarja e panelit me huall mjalti alumini-alumini: Shfaqja e ndarjes së panelit me huall alumini alumini theu mënyrën tradicionale të ndarjes në të kaluarën dhe fitoi pjesën e tregut të hapësirave të zyrave të nivelit të mesëm dhe të lartë me stilin e saj fisnik, të freskët dhe elegant. Përparësitë (1) Parandalimi i zjarrit: Pllaka e aluminit është një material jo i djegshëm. (2) Rezistenca ndaj korrozionit: Sipërfaqja e panelit të huallit prej alumini-alumini trajtohet me fluorokarbon epoksi, i cili ka rezistencë të fortë ndaj korrozionit.

Spërkatni kripë për 48 orë pa vrima, të çara dhe flluska. (3) Mbrojtja e mjedisit: Panelet e huallit të aluminit janë produkte të pastër alumini, nuk avullojnë asnjë gaz të dëmshëm për trupin e njeriut, janë jo radioaktivë dhe mund të riciklohen plotësisht dhe janë produkte 100% miqësore me mjedisin. (4) Panelet me huall mjalti prej alumini-alumini janë të lehta për t'u çmontuar dhe montuar pa dëmtuar panelet.

Për shkak të peshës së tij të lehtë dhe transportit të përshtatshëm, ai mund të transportohet në vende të ndryshme për përdorim të përsëritur. Kjo është e pakrahasueshme me bordet e tjera të ndarjes. Mënyra e montimit 1. Lloji i gomës së ngritjes Kjo metodë instalimi është një lloj i veçantë i gozhdës ngritëse dhe panelit të huallit prej alumini.Pasi goma ngritëse të përpunohet veçmas, lidhet me pozicionin e bashkimit ngjitës të panelit të huallit të aluminit. Gjerësia e përshtatshme e ngjitësit fuga është ≥12mm Kjo metodë instalimi e bën përpunimin të thjeshtë.I lehtë për t'u instaluar.

2. Lloji i fllanxhës Kjo metodë instalimi është përpunimi i panelit të huallit të aluminit gjatë përpunimit të fllanxhës për instalim. Instalimi duhet të vendoset vetëm në lidhjen me keelin dhe shtresën e ngjitësit. Gjerësia e përshtatshme e shtresës së ngjitësit është ≥ 10 mm Kjo metodë është e lehtë për t'u instaluar, por përpunimi është paksa i ndërlikuar dhe nuk është i përshtatshëm për modelimin e paneleve të perdes. 3. Lloji i koprës Kjo nyje është e tipit të kopsave prej alumini, dhe kopsa është një profil specifik, i cili instalohet lehtë, por kjo metodë kërkon saktësi të lartë përpunimi të pllakës dhe nuk rekomandohet të përdoret për pllaka me gjatësi. më e madhe se 3000 mm. Sipas gjerësisë së kopsit, në mes të pllakës janë 20mm dhe 40mm [1].

NA KONTAKTONI
Vetëm na tregoni kërkesat tuaja, ne mund të bëjmë më shumë se ju mund të imagjinoni.
Dërgoni kërkesën tuaj
Chat with Us

Dërgoni kërkesën tuaj

Zgjidhni një gjuhë tjetër
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Gjuha aktuale:Shqip